Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed





ÇIRAĞIMA HEM PARA VERDİM HEM DE BENİ SİKMESİNE İZİN VERDİM

| Genel | 23 Mart 2017

Ben Sevda, azgınlığı sonuna kadar yaşayıp boşalmaya hazır mısın?
Telefon Numaram: 0044 560 18 39

d

Yaşım 35, İsmim Ebru ve arkadaşlarım arasında ‘afet bir hatun’ olarak tanınırım. Bu nedenle bana çakmayı isteyen erkek bulmakta zorlanmam. Kendi şirketime sahip olduğum ve maddi açıdan sorunum da olmadığı için erkeklere bağlanmayı sevmem. Size anlatacağım Gerçek sex hikâyeleri arasında yer alacak birçok öyküm de genellikle tek gecelik maceralar hakkındadır. Ama bugün 6 ay boyunca hem beni sikmesine izin verdiğim hem de geçinmesini sağladığım bir delikanlıyla paylaştığım öyküyü anlatacağım.

22 yaşındaki bu genç askerden gelmişti ve bir tanıdığım aracılığıyla benim şirkete iş başvurusunda bulunmuştu. Yaptığım iş görüşmesinde karşımda kızarıp bozarması ve beni gördüğüne sevindiğini belirten, pantolonunun içinde dikleşen sikini eline geçirdiği yastıkla saklamaya çalışması hoşuma gitmişti. Onu işe alarak yetiştirmeye karar verdim. Tabi onu iş hayatına hazırlarken kendisiyle ortak seks hikâyeleri edinmeyi de planlıyordum.

2-3 ay boyunca ona neredeyse köpek gibi davranmama rağmen hiç sesini çıkartmadı, dediğimi yaptı. Sonunda onu pazarlama departmanında görevlendirdim. Büyük bir müşteriyle buluşmaya giderken onu yanıma almam da paylaşacağımız yaşanmış sex hikâyeleri için başlangıç yapmamızı sağladı. Adamlara depomuzu gezdirdik ve mallarımızı gösterdik ama bizim elemanın kırdığı bir pot sonucunda satışı yapamadık.

Onu odama çağırdığımda ise bağırıp çağırdım ve kovacağımı söyledim. Ama bu sırada ayaklarıma kapandı ve yalvarmaya başladı. Topuklu ayakkabımı onun başına koyduğumda ise onu tuttu ve öpmeye başladı. Yavaş yavaş yukarıya çıkarak en gizemli bölgeme ulaştığında ise hem ben hem de o hazır hale gelmiştik. Beni o kadar sert ve güzel bir şekilde sikti ki, satış yapsaydık alacağı primi hak ettiğine karar verdim. Bu sevişmeler ve onun hesabına yatırdığım paralar ise 6 ay boyunca devam etti. Pezevengin beni becermekle kalmayıp şirketteki tüm kızları sıraya dizdiğini öğrendiğimde ise onu kovdum. Ama beni masaya yüzüstü yatırarak kafamı masaya bastırdığı ve götümden acımasızca becerdiği günleri hala özlüyorum.

Ben Gizem, boğalar gibi azdıra azdıra boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 0044 560 18 39

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.